Wij brengen partijen in beweging!

Verbindingen maken is ons sleutelwoord!

set in motion wil er aan bijdragen dat iedereen een leven lang kan sporten en bewegen. Wij ondersteunen en begeleiden gemeenten, stichtingen, scholen en verenigingen waardoor we samenwerken aan gezonde en sociale samenleving. Sport en bewegen verbindt op diverse niveaus en op allerlei manieren mensen met elkaar. Dat geldt niet alleen voor de activiteiten zelf, maar ook voor de randvoorwaarden er omheen.

Sportbuurtwerker

Voetbalveld Gratis IcoonWij leveren voor verschillende gemeenten Sportbuurt medewerkers. Op vaste momenten organiseren zij een sportaanbod voor en met de doelgroep. Het sportaanbod worden aangeboden op speelpleinen en speciaal aangelegde velden zoals Cruyff Courts.

Projectcoördinatie

Mappen van grote omvang geregeld Gratis IcoonAl sinds de oprichting zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van maatwerk projecten voor een uiteenlopende klantenkring. Elk project wordt ontwikkeld op de behoeften van u en de doelgroep.

LKP & naschoolse activiteiten

Strategie Gratis Icoonset in motion verzorgd dagelijks op verschillende basisscholen naschoolse activiteiten. Met naschoolse activiteiten komen de leerlingen op een laagdrempelige manier in aanraking met verschillende vormen van sport en bewegen.

Inval leerkrachten

Middelbare school Gratis IcoonVanwege het tekort aan leerkrachten staan er steeds vaker invalleerkrachten voor de klas. Wij hebben meerdere gediplomeerde leerkrachten, die scholen kunnen ondersteunen bij korte- of langdurige (ziekte)vervanging.

Pauze sport

Running man Gratis Icoon

Pauzesport is bedoeld om leerlingen uit groep 3 t/m 8 te voorzien van een beweegaanbod in de pauzes. De bedoeling is om op het schoolplein een leuk bewegingsklimaat te creëren. Leerlingen kunnen onder begeleiding van een deskundige sportinstructeur veilig en verantwoord sporten met klas- en schoolgenootjes.

Sport o Theek Haaglanden

Sport-O-Theek Haaglanden is nieuw initiatief van set in motion. De Sport-O-Theek Haaglanden is dé aanbieder op het gebied van sport- en spelmateriaal, evenementenmateriaal en springkussens. Scholen, (sport)verenigingen, kinderdagverblijven, wijk- en buurtverenigingen maar ook andere organisaties met sport- en spelevenementen en particulieren kunnen hier gebruik van maken. Met een pakket naar keuze kan iedereen profiteren van de voordelen die Sport-O-Theek Haaglanden hen biedt.

Studenten in opleiding

University student Gratis Icoon

Elk jaar bieden wij een aantal studenten de mogelijkheid om hun stage bij ons te lopen. Wij hebben hiervoor een samenwerkingsverband met o.a. het Mondriaan College, Albeda Collega en de Haagse Hogeschool. Daarnaast bieden wij Teamplayers de mogelijkheid om in teamverband te werken aan een projectopdracht.

Zomerscholen

Diploma Gratis IcoonScholen in het basissonderwijs kunnen gebruik maken van extra financiële hulp om hun leerlingen in de zomervakantie maatwerk te bieden met inhaal- en ondersteuningsprogramma’s. De programma’s zijn bedoeld voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben om leer- en ontwikkelachterstanden te kunnen inhalen. Scholen kunnen ervoor kiezen om dit uit te besteden. Wij ondersteunen jullie graag in een uitvoerende en/ of coordinerende rol.

Wilt u een offerte op maat? Wij maken graag een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen en behoeftes.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Frank Meijer
Bestuurder

 frank@setinmotion.nl
06-55897572

Martijn Meijer
Manager

 martijn@attractieverhuurtimtom.nl
06-81086936

Betaal minder BTW met de Kleine Ondernemersregeling | Young StartupKevin Philipsen
Uitvoeringsmanager

Paradepaardje

Vorig jaar coördineerde set in motion het stadsspelen project 2019 voor de gemeente Den Haag door in elk stadsdeel een evenement te organiseren. Hierbij waren samenhorigheid en bewegen belangrijke kernwoorden voor de gemeente Den Haag. Hieronder een video van één van de voorrondes in Den Haag, namelijk Scheveningen.

Samenwerkingspartners