set in motion is gespecialiseerd in projectcoördinatie

Wilt u voor uw welzijnsinstelling een project opzetten, waarbij sport-en-spel een belangrijke rol speelt? Natuurlijk kunt u dit zelf organiseren, maar u kunt ook gebruikmaken van de kennis en expertise van set in motion.

De vele mogelijkheden van set in motion
Al sinds de oprichting is set in motion gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van maatwerk projecten voor een uiteenlopende klantenkring. Elk project wordt ontwikkeld op de behoeften van u en de doelgroep. De coördinatie tijdens de projecten wordt gedaan door een of meerdere ervaren instructeurs. Het takenpakket kan erg breed zijn, een aantal voorbeelden zijn hieronder weergegeven.

  • Het opbouwen van een netwerk met betrokkenheidspartners.
  • Het communiceren met de verschillende betrokkenheidspartners en vormen tot een geheel.
  • Het nastreven van de gestelde doelen en het verdelen van de verantwoordelijkheden.
  • Het uitvoeren van een 0- en 1 meting om de voorgang te meten en evalueren.

Als laatste, zorgen wij voor het beleggen en voorzitten van de vergaderingen, het aansturen van de stuurgroepen, de afstemming met de benodigde partijen als jongerenwerk, politie, gemeente, scholen, verenigingen, locale sportaanbieders en welzijnswerk. Kortom: set in motion kan u een heleboel werk uit handen kan nemen!

Portfolio sportstimuleringsprojecten

In opdracht van diverse welzijnsinstellingen geeft set in motion uitvoering aan diverse sportstimuleringsprojecten. De omvang van deze projecten variëren van 2 tot 30 uur per week. Zowel coördinatie als uitvoerend is set in motion betrokken bij de diverse projecten. De afgelopen jaren hebben wij onderstaande projecten gecoördineerd en uitgevoerd.

Organisatie sportprijsuitreiking
Wethouder Björn Lugthart (Sport) en alle winnaars van de Rijswijkse Sportprijzen 2019 (Foto Peter van Zetten)

set in motion organiseert al 10 jaar de jaarlijks Sportprijsuitreiking voor de beste sporter, sportster en sportploeg uit Rijswijk. Op een feestelijke avond komen sporter en sportbesturen bij elkaar om de verkiezing bij te wonen.

Sport- en buurwerkers
Steun Johan Cruyff Foundation. Kom in actie en doneer online • Geef.nlVoor de gemeente Den Haag levert set in motion verschillende sportleiders op vaste momenten een sportaanbod voor en met de doelgroepen organiseren. Het sportaanbod worden aangeboden op speelpleinen en speciaal aangelegde pleinen als Cruyff Courts. Naast de uitvoerende werkzaamheden onderhouden wij ook contacten met de verschillende disciplines, als welzijnsmedewerkers, jongerwerkers, politie en Gemeente.

Bemanning sport- en spel-uitleen
HaagsVeen | Jongerenset in motion heeft in de zomervakantie bemanning geleverd voor de sport en spel-uitleen van de Stichting Haagse Hopjes. Deze stichting heeft ten doel het beheer en de exploitatie van speciaal ingerichte pleinen als uitleenpunt van kinderspeelgoed binnen de Haagse wijk Transvaal. Het uitlenen van speelgoed aan kinderen van 3 tot 15 jaar in ruil voor goed gedrag.

Stadsspelen Den Haag
Stadsspelen Den Haag - CieremansVanReijnMet dit initiatief mocht set in motion in elk stadsdeel van de gemeente Den Haag een sportief evenement organiseren. Of je nu 8 of 88 bent, sportief of juist niet. Iedereen kan gratis meedoen met leuke, laagdrempelige en sportieve activiteiten en evenementen in ieder stadsdeel.

Laureus Midnight Futsal Cup
Het Laureus Midnight Futsal Cup project maakt gebruik van zaalvoetbalactiviteiten in de vorm van een competitie om jongeren uit Haagse achterstandswijken te bereiken om structureel mee te doen aan sport en om hen te begeleiden naar een reguliere sportvereniging. Daarnaast dienen de activiteiten als brugfunctie naar verschillende jongerengroepen in de stad. Zij kunnen op deze laagdrempelige wijze meedoen aan trainingen en werken aan empowerment en (sociale) weerbaarheid. Door dit initiatief, waarbij sporten en leren worden gecombineerd, willen de betrokken organisaties een sociale verandering teweeg brengen.

Speelplein Van Campenvaart

Het hoofdoel is om hier het speelklimaat te verbeteren. Daarnaast moeten de kinderen, jongeren en volwassenen rondom dit speelplein meer betrokkenheid krijgen.

Set in motion verzorgd hiervoor de uitvoerende en coördinerende werkzaamheden.

Hiervoor onderhouden wij contact met verschillende betrokken partijen, zoals Welzijnsmedewerkers, Jongerenwerkers, Wijkagent en Gemeente.

Media Wall

Nederlandse chef kok: Pierre Wind

Voetbalscheidsrechter: Gözübüyük

Mister Ajax: Sjaak Swart

Nederlandse oud-voetballers & Marco Borsato op ons kunstgras