Attractie huren Rotterdam

Attractie huren Rotterdam

Attractie huren Rotterdam

  • Stormbanen
  • Springkussens
  • Voetbalattracties
  • Waterattracties
  • Zeskamp
  • XL games
  • Sport en spel

Wilt u een attractie huren Rotterdam? Dan is het bovenstaande een kleine greep uit de uitgebreide mogelijkheden van Set in motion. Ons assortiment bestaat uit attracties voor volwassenen en speciale attracties voor kinderen. Van lasergamen op locatie en de bungee trampoline tot een mobiele klimwand, bubble voetbal en de XXL stormbaan. En al onze prijzen zijn inclusief bezorging, begeleiding en het opbouwen. Wij leveren dus het complete totaalplaatje. Bij Set in motion komt u zeker niets tekort.

Attractie huren Rotterdam – gevarieerd en goedkoop aanbod

Wanneer u voor attractie huren Rotterdam kiest voor Set in motion, kiest u voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben een zeer gevarieerd en goedkoop aanbod aan attracties. Al onze attracties zijn gekeurd met het keurmerk Vincotte. Bij dit keurmerk staan kwaliteit, veiligheid en het milieu centraal. Daarnaast zijn al onze attracties schoon en worden ze na elk verhuurmoment goed nagekeken.

Voor particulieren en bedrijven

Attractie huren Rotterdam is er zowel voor particulieren en sportverenigingen als voor bedrijven. Van bedrijfsfeestjes en buurtevenementen tot kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten: voor elk evenement bieden wij de juiste attractie. Kunt u wel wat professionele hulp gebruiken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag een handje bij de organisatie van uw evenement, zorgen voor professionele begeleiding bij sport en spel of coördineren sportstimuleringstrajecten.

Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons ruime en gevarieerde aanbod? Dan denken wij graag met u mee. De combinatie van onze jarenlange ervaring, de juiste expertise en uw ideeën maken uw evenement tot een groot succes.