Attractieverhuur voor particulieren, verenigingen & bedrijven

Alles op het gebied van sport, spel en activering

Of u nou een (bedrijfs)evenement, sportdag, straatfeest of kinderverjaardag organiseert: het inzetten van de leukste en populairste attracties is gegarandeerd een succes. Set in motion is gespecialiseerd in attractieverhuur voor particulieren, verenigingen en bedrijven. Leuke attracties voor jong en oud. Al onze attracties zijn van uitstekende kwaliteit, zijn hygiënisch, worden regelmatig gecontroleerd en voldoen aan het veiligheids- en kwaliteitskeurmerk Vincotte.

Uitgebreid aanbod attracties en spellen

Set in motion heeft een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan attracties. En dat allemaal voor een scherpe prijs. Wat betreft onze attractieverhuur kunt u onder andere denken aan:

  • 15 uitdagende stormbanen die naar uw wens op maat gemaakt kunnen worden
  • Topattracties zoals lasergamen op locatie, een mobiele klimwand, bubble voetbal en onze bungeetrampoline
  • 23 full colour springkussens voor ieder budget
  • Voetbalattracties voor kinderen en volwassenen
  • Waterattracties zoals waterstormbanen en aquabattle
  • Combineer onze attracties en activiteiten in een unieke zeskamp

Naast bovengenoemde attracties hebben we ook een groot aanbod aan sport- en spelmaterialen en Oudhollandse spelen. Zoals u ziet: onze mogelijkheden zijn eindeloos. En wanneer u meerdere attracties bij ons boekt, ontvangt u nog meer korting op onze toch al lage prijs. Stel uw eigen attractie voordeelpakket samen en ontvang binnen 24 uur een offerte.

Attractieverhuur tot in de puntjes geregeld

Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de attracties. Alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld. Naast attractieverhuur regelen wij ook het transport, het opstellen en weer afbreken van de attracties en sturen we gediplomeerde instructeurs mee die alles in goede banen leiden. Hierdoor kunt u zich de dag zelf concentreren op de gezelligheid, de prachtige attracties en de mensen om u heen.

Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons ruime en gevarieerde aanbod? Dan denken wij graag met u mee. De combinatie van onze jarenlange ervaring, de juiste expertise en uw ideeën maken elk evenement onvergetelijk.

Attractieverhuur

Attractieverhuur

Attractieverhuur

Attractieverhuur