Wilt u een bungee trampoline huren?

Een bungee trampoline huren bij Set In Motion

Wanneer u een evenement aan het organiseren bent, is een goedkope bungee trampoline huren een uitstekend idee. Bij Set In Motion kunt u zonder problemen een bungee trampoline huren. Natuurlijk zorgen wij voor de instructeurs. Bovendien betaald u bij ons het minst!

Eindeloos vermaak

Met de trampoline van Set In Motion kunnen uw bezoekers of gasten sprongen maken van wel 7 meter hoog. Wanneer u een bungee trampoline bij ons komt huren, zorgen wij ervoor dat alles op de juiste manier wordt geïnstalleerd, en wij werken met gekeurd materiaal. Dit geldt natuurlijk voor al onze attracties.

De vele mogelijkheden van Set In Motion

Bij Set In Motion bent u altijd van harte welkom wanneer u leuke attracties zoekt. Niet alleen hebben wij een bungee trampoline beschikbaar, u kunt ook andere spellen en activiteiten huren. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze mobiele klimwand? Deze is 9 meter hoog en uitstekend geschikt voor klimmen en abseilen. Bekijk onze website voor een compleet overzicht van de beschikbare activiteiten.

Neem direct contact op

Wij helpen u graag dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dit doet u het snelst door te bellen met 06 – 55897571 of 06 – 55897572. Mailen kan natuurlijk altijd naar info@setinmotion.nl of u kunt gebruik maken van het contactformulier.

bungee trampoline huren

bungee trampoline huren