Uw evenement geheel verzorgd!

Uw genot, onze zorg

Is het tijd voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of bent u op zoek naar workshop als onderdeel van uw vergadering? Dan bent u bij set in motion aan het juiste adres. Ons organisatiebureau neemt uw zorgen uit handen zorgt dat uw bedrijfsuitje of personeelsuitje aansluit op uw wensen en budget.

Ons team organiseert met veel passie bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en spelprogramma’s. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met de organisatie van kleine en grote bedrijfsfeesten en personeelsuitjes.

Hieronder een kleine greep van evenementen die wij hebben georganiseerd.

Stadsspelen Den Haag

Mannen die een doos Gratis Icoon

Voor de gemeenten Den Haag hebben wij de Sstadsspelen Den Haag georganiseerd. Hierin hebben wij de gehele coördinatie en uitvoering van acht voorrondes in elk stadsdeel van Den Haag georganiseerd. Met als doel beweeg- en sportactiviteiten organiseren voor jong en oud.

Rijswijkse sportuitreiking

Voor de gemeente Rijswijk organiseren wij jaarlijks de Rijswijkse Sportuitreiking. Met als doel; de sporters in het zonnetje zetten, die een aansprekende prestatie hebben geleverd.

Koningsdag Den Hoorn

Kroon Gratis IcoonVoor de gemeente Den Hoorn organiseren wij jaarlijks Koningsdag Den Hoorn. Met als doel alle inwoners van jong tot oud, te vermaken met attracties, gezelligheid en natuurlijk het vieren van de verjaardag van onze koning!

Rabobank Westland

Atleet springen silhouet Gratis Icoon

De gemeente Westland wil jaarlijks meerdaags evenement voor jongeren, die klant zijn bij de Rabobank. Speciaal hiervoor heeft set in motion een complete Rabobank tour georganiseerd met evenementen op meerdere Westlandse sportclubs.

Bedrijfsfeesten

Feest slingers Gratis IcoonVoor meerdere bedrijven verzorgen wij jaarlijks evenementen. Een aantal voorbeelden zijn bedrijfsopening, personeels-, familie- en klantdagen

Springkussen Festival

Jumping Gratis Icoon

set in motion houdt van evenementen organiseren, één van de paradepaardjes is het Springkussen Festival. Dit festival is een compleet eigen creatie in samenwerking met studenten van de Haagse Hogeschool.

Wilt u een offerte op maat? Wij maken graag een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen en behoeftes.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Frank Meijer
Bestuurder

 frank@setinmotion.nl
06-55897572


Martijn Meijer
Manager

 martijn@attractieverhuutimtom.nl
06-81086936

Betaal minder BTW met de Kleine Ondernemersregeling | Young Startup
Lars Tinneveld
Eventmanager

Paradepaardje

Set in motion verzorgt jaarlijks voor de Rabobank meerdere sportmiddagen met activiteiten, waarbij bewegen en samenspelen belangrijke kernwoorden zijn. Hieronder een video van de sportieve middag 2019 in het Westland (Zuid-Holland).

Samenwerkingspartners