10 jaar ervaring met het geven van (sport) lessen!

Onderwijs op maat

Set in motion verzorgt wettelijk geregeld onderwijs en sport in het primair onderwijs. Samen met u zorgen we ervoor dat het onderwijs blijft voldoen van de kerndoelen van uw school. Met onze jarenlange ervaring maken wij op meer dan 20 basisscholen in de Randstad, dagelijks een groot verschil. set in motion beschikt over een enthousiast team van 15 vakbekwame personen die per direct voor jullie klaarstaan!

Inval krachten

Sommige leraren willen momenteel door het coronavirus geen risico lopen, omdat ze in de risico groep vallen of hun eigen ouders verzorgen. Daarnaast is de kans ook groter dat u op de dag zelf een telefoontje krijgt dat uw leerkracht ziek is. Wat kunt u dan nog doen?
set in motion biedt daarvoor twee mogelijke oplossingen, namelijk preventieve vervanging of tijdelijke vervanging. De preventieve vervanging is het inkopen van een vaste aantal uren per week om één of meerdere leerkrachten te kunnen vervangen. Ten tweede, de tijdelijke vervanging is het inschakelen van set in motion, wanneer u een telefoontje krijgt dat uw leerkracht ziek is.

Voor beide vervangingen bent u bij set in motion aan het juiste adres met 15 gediplomeerde docenten met jarenlange ervaring.

Personele ondersteuning

Diverse beperkende maatregelen zijn opgelegd vanuit de Rijksoverheid om de verspreiding van het virus in te perken. Zolang deze maatregelen van kracht zijn dienen we ons aan diverse regels te houden met betrekking tot social distancing en hygiëne.

Wij beschikken over een groep enthousiaste medewerkers die jullie kunnen ondersteunen bij tal van werkzaamheden, zo kunnen wij toezicht houden op schoolplein of leerlingen begeleiden naar hun klassen. Dit is allemaal mogelijk bij set in motion, informeer bij ons naar de mogelijkheden!