Wilt u kinderattracties huren?

Set in Motion is gespecialiseerd in attractieverhuur voor kinderen en biedt professionele sport- en spelbegeleiding!

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het huren van kinderattracties? Set in Motion staat voor sport, spel en activering en is dé specialist in attractieverhuur voor kinderen. Ons aanbod bestaat uit een breed scala van kinderattracties- en spelen die door onze medewerkers op professionele wijze worden begeleid. Onze kinderattracties worden bijvoorbeeld gehuurd voor buitensportactiviteiten, sportstimuleringstrajecten en socialisatietrainingen. Meer informatie over kinderattracties huren of voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte kunt u een kijkje nemen op onze pagina over attractieverhuur!

Een ruime keus in kinderattracties huren

Ongeacht wat uw doelstelling is voor het huren van kinderattracties, wij hebben altijd één of meerdere passende attracties. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor het huren van stormbanen, lasergames, luchtkussens, klimwanden, trampolines en nog veel meer. Natuurlijk allemaal onder het toeziend oog van en begeleid door professionele instructeurs met ervaring in het werken met kinderen. Vanzelfsprekend zijn al onze kinderattracties goedgekeurd. Set in Motion laat haar attracties onafhankelijk keuren door het internationaal erkende Liftinstituut.

Waarom Set in Motion?

Simpel. Set in Motion heeft voor elke gelegenheid een passende kinderattractie tegen de beste prijs, verhuurt uitsluitend onafhankelijk gekeurde attracties, werkt met gediplomeerde instructeurs en geeft deskundig advies op het gebied van sport en spel. Daarnaast bieden we korting bij het huren van meerdere kinderattracties en zorgen we binnen 24 uur voor een passende offerte, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Heeft u nog vragen over het huren van onze attracties of over onze dienstverlening? Dan staan we u graag te woord. Hiervoor kunt u gebruik maken van ons contactformulier!

Kinderattracties huren

Kinderattracties huren

Attractie Huren