Een klimwand huren

Vermaak voor jong en oud met de leukste attracties

De attracties van Set In Motion zijn bedoeld om elk evenement en elke bijeenkomst een unieke en leuke draai te geven. Met de klimwand die u bij ons kunt huren geeft u jong en oud de mogelijkheid veilig te klimmen en abseilen. Wij zijn altijd hard aan het werk om te zorgen voor de leukste attracties en de beste activiteiten. Ondertussen zorgen onze ervaren instructeurs dat alles veilig verloopt. Neem voor een offerte direct contact op met 06 – 55897571 of 06 – 55897572!

Snel en gemakkelijk een klimwand huren

Een klimwand van Set In Motion wordt door ons natuurlijk in opperbeste staat gehouden. Wij staan daarnaast ook bekend als een betrouwbare en klantgerichte leverancier van allerlei attracties. Dankzij onze goed opgeleide instructeurs zorgen wij er voor dat alles tijdens uw evenement veilig blijft. Bovendien zetten wij de attractie voor u op en breken deze naderhand weer af. Wij streven ernaar klantgericht te werken, waarbij uw tevredenheid voorop staat. Onze ervaring leert ons dat onze klanten hier het positiefst tegenover staan.

Wij zorgen onder meer voor:

  • Instructeurs die alles in goede banen leiden
  • Een breed aanbod aan attracties
  • De goedkoopste attracties van Nederland
  • Het transport van en naar uw locatie
  • Verschillende sport- en spelmaterialen
  • En het organiseren van buitensport activiteiten

Wij helpen u graag

Wij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. De klimwand die u bij ons kunt huren is natuurlijk absoluut veilig én goed onderhouden. U bereikt ons door te bellen met 06 – 55897571 of 06 – 55897572. Een e-mail voor een offerte stuurt  u naar info@setinmotion.nl.

Klimwand Huren

Klimwand Huren