Een lasergame huren

Spannende attracties voor ieder soort evenement

De attracties van Set In Motion zorgen ervoor dat u van uw evenement een unieke en leuke gelegenheid maakt. De lasergame die u bij ons kunt huren geeft jong en oud de mogelijkheid om in een groep of alleen tegen elkaar te strijden. Natuurlijk zijn wij altijd hard aan het werk om te zorgen dat alles veilig verloopt. Hiervoor zetten wij onze ervaren, goed getrainde instructeurs in. Neem voor een offerte direct contact op met 06 – 55897571 of 06 – 55897572!

Direct een lasergame huren

Een lasergame huren bij Set In Motion betekent dat u beschikt over de beste kwaliteit. Wij staan niet zonder reden bekend als een betrouwbare en klantgerichte leverancier van allerlei attracties. Met hulp van onze goed opgeleide instructeurs zorgen wij er voor dat alles tijdens uw evenement veilig blijft. Bovendien zetten wij de attractie voor u op en breken deze naderhand weer af. Wij streven ernaar klantgericht te werken, waarbij uw tevredenheid voorop staat. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat goed in te springen op de wensen en eisen van onze klanten.

Wij zorgen onder meer voor:

  • Instructeurs die alles in goede banen leiden
  • Een breed aanbod aan attracties
  • Het transport van en naar uw locatie
  • De goedkoopste attracties van Nederland
  • Verschillende sport- en spelmaterialen
  • En het organiseren van buitensport activiteiten

Wij helpen u meteen

Wij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. De lasergame die u bij ons kunt huren is natuurlijk absoluut veilig én goed onderhouden. U bereikt ons door te bellen met 06 – 55897571 of 06 – 55897572. Een e-mail voor een offerte stuurt  u naar info@setinmotion.nl.

Lasergame Huren

Lasergame Huren