open dagen kalender 2020

Sinds de start van de coronacrisis hebben veel Hagenaars minder kunnen sporten. Dit komt mede doordat sportverenigingen hun activiteiten moesten annuleren vanwege de coronamaatregelen. De gemeente Den Haag geeft sportverenigingen daarom de mogelijkheid eenmalig financiële steun aan te vragen en hiermee activiteiten en open dagen te organiseren om Hagenaars weer aan het sporten te krijgen. Ook is het een steuntje in de rug voor verenigingen om leden en ook niet-leden terug te verwelkomen op de club. Voor meer informatie: https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/nieuws/pers/steuntje-in-de-rug-voor-sportverenigingen-om-activiteiten-te-organiseren.htm

Doel van de open dagen kalender

Het doel van de “open dagen kalender“ is, dat u als sportvereniging hiermee de kans krijgt om u te presenteren aan de stad en mogelijk nieuwe leden aan te spreken. Noodzakelijk is dan ook dat de activiteiten ook toegankelijk zijn voor niet-leden. De “open dagen kalender“ is er dus enerzijds voor om uw activiteiten, en uw sportvereniging in Den Haag, te promoten en anderzijds voor Hagenaars die het leuk vinden om de sport te proberen en kennis te maken met uw sportvereniging. Ten behoeven van de “open dagen kalender” start de gemeente binnenkort met een kleine campagne voor de open dagen op de Haagse sportverenigingen.
De “open dagen kalender“ zal vanaf 17 augustus 2020 zichtbaar zijn op www.denhaag.nl/sport

Rol van set in motion

Wij, set in motion, willen in opdracht van de gemeente graag deze “open dagen kalender” vullen met activiteiten georganiseerd vanuit uw sportvereniging. Mocht uw sportvereniging een activiteit gericht op ledenwerving gepland hebben, dan horen wij dit uiteraard graag van u!
Denk hierbij aan een open dag, een clinic of een workshop.

Mocht uw sportvereniging nog geen activiteiten gepland hebben gericht op ledenwerving of ledenbehoud dan vragen wij u om hier nogmaals goed over na te denken. Dit is de kans voor “een steuntje in de rug“ voor uw sportvereniging! Indien uw sportvereniging graag een activiteit wilt organiseren maar u heeft te weinig vrijwilligers dan kan eventueel gekeken worden wat de gemeente hierin nog kan betekenen.