SET IN MOTION

Set in motion is een ambitieus sportbureau, opgericht in 2010 en gevestigd in Wateringen. Het sportbureau biedt de volgende drie services aan:

1) Attractieverhuur
2) Organiseren van evenementen
3) Coördineren en uitvoeren van gemeentelijke projecten.

Bij set in motion staat betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel, daarnaast krijgt u bij set in motion één vast contactpersoon die voor uw evenement, bedrijfsfeest of project altijd bereikbaar is. Wij beschikken over een vast team medewerkers, die jaarlijks meerdere interne training volgen en over ervaring beschikken. Set in motion beschikt over alle kerncompetenties, namelijk het organiseren en coördineren van evenementen/(gemeeentelijke) projecten en het aankleden van evenementen.

SET IN MOTION FUSEERT MET ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Set in motion is een jong en ambitieus bedrijf dat in 2010 is opgericht en is gevestigd in Wateringen. Per 1 oktober 2017 zijn sportbureau set in motion en attractieverhuur TimTom gefuseerd.

Met de aankoop van attractieverhuur TimTom krijgt het bedrijf een nog groter aandeel in Nederland en België op het gebied van sportaanbod en attractieverhuur. Eigenaar Frank Meijer zegt hierover: “Sinds de oprichting in 2010 zijn we flink gegroeid. Dat willen we blijven doen en met de aankoop van TimTom kunnen we onze ambities waarmaken. We willen dat uiteraard doen zonder de kwaliteit die we leveren uit het oog te verliezen”.

Per januari 2018 zal Martijn Meijer toetreden tot de directie van set in motion. Hij zal zijn bijdrage gaan leveren en ervoor zorgen dat het bedrijf ook de komende jaren een gezonde groei kan gaan doormaken.

ORGANISEREN VAN EVENEMENTEN

Ons set in motion team organiseert met veel passie bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en spelprogramma’s. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met de organisatie van kleine en grote bedrijfsfeesten en personeelsuitjes. Er zijn al grote organisaties uw voor gegaan, zoals gemeente Den Haag en Rijswijk & Rabobank!

COÖRDINEREN EN UITVOEREN VAN GEMEENTELIJKE PROJECTEN

set in motion wil er aan bijdragen dat iedereen een leven lang kan sporten en bewegen. Wij ondersteunen en begeleiden gemeenten, stichtingen, scholen en verenigingen waardoor we samenwerken aan gezonde en sociale samenleving. Sport en bewegen verbindt op diverse niveaus en op allerlei manieren mensen met elkaar. Dat geldt niet alleen voor de activiteiten zelf, maar ook voor de randvoorwaarden er omheen.