OVER SET IN MOTION

Set in motion is een jong en ambitieus sportbureau, opgericht in 2010 en gevestigd in Wateringen. Het bureau biedt de volgende drie services:

1) Attractieverhuur
2) Organiseren van evenementen
3) Coördineren en uitvoeren van gemeentelijke projecten.

SET IN MOTION FUSEERT MET ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM 

Per 1 oktober 2017 zijn sportbureau set in motion en attractieverhuur TimTom gefuseerd. Set in motion is een jong en ambitieus bedrijf dat in 2010 is opgericht en is gevestigd in Wateringen. Eigenaren Frank Meijer en Erwin van Es namen in 2015 al het Belgische attractieverhuurbedrijf ATTRAXI over waardoor sinds die tijd een vestiging in Kontich is geopend.

Met de aankoop van attractieverhuur TimTom krijgt het bedrijf een nog groter aandeel in Nederland en België op het gebied van sportaanbod en attractieverhuur. Eigenaar Frank Meijer zegt hierover: “Sinds de oprichting in 2010 zijn we flink gegroeid. Dat willen we blijven doen en met de aankoop van TimTom kunnen we onze ambities waarmaken. We willen dat uiteraard doen zonder de kwaliteit die we leveren uit het oog te verliezen”.

Per januari 2018 zal Martijn Meijer toetreden tot de directie van set in motion. Hij zal zijn bijdrage gaan leveren en ervoor zorgen dat het bedrijf ook de komende jaren een gezonde groei kan gaan doormaken.

OVER ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Attractieverhuur TimTom biedt iets unieks aan omdat bijna alle attracties zelf worden ontwikkeld.
Door de fusie beschikken wij over een uniek attractie aanbod aan full-color springkussens, Wipe-Out stormbanen, waterattracties, voetbalattracties en specials als een 9 meter hoge mobiele klimwand, Bungee trampolines, Bubble voetbal, Dance Pads en Lasergame op locatie. In 2017 is het grootste springkussen ter wereld aan het aanbod toegevoegd. Met een breedte van 50 meter en een lengte van 20 meter heeft dit springkussen een oppervlakte van 1000 m2 en weegt het ruim 4000 kg. Hiermee biedt het springkussen ruimte voor maar liefst 300 springende volwassenen en/of kinderen. Er zijn 14 blowers nodig om het springkussen op te blazen en overeind te houden.