Springkasteel huren Delft

  • Leuke, uitdagende attracties voor kinderen
  • 23 verschillende springkastelen en springkussens
  • Voor jong en oud
  • Een voltreffer op elk feestje of elk evenement

Springkastelen, ook wel springkussens of luchtkussens genoemd, bestaan al erg lang en zijn nog steeds erg populair. Wist u dat de eerste springkastelen uit het Verenigd Koninkrijk kwamen? En dat een springkasteel al gauw 100 kilogram weegt? Wilt u springkasteel huren Delft? Dan vindt u in ons uitgebreide aanbod gegarandeerd datgene wat u zoekt.

Is een springkasteel wel veilig?

Veel mensen twijfelen aan de veiligheid van springkastelen. Maar een springkasteel is wel degelijk veilig als er rekening gehouden wordt met het volgende: zorg altijd voor toezicht van een volwassene, houd rekening met het maximum aantal kinderen/mensen dat tegelijkertijd op het springkasteel mag en schoenen moeten altijd uit.

Om de veiligheid en kwaliteit van onze springkastelen te kunnen waarborgen, zijn deze allemaal voorzien van het Vincotte keurmerk. En wij controleren het gehuurde springkasteel na elk verhuurmoment grondig.

Springkasteel huren Delft: waar moet ik rekening mee houden?

Springkasteel huren Delft? Dan bent u bij Set in motion aan het juiste adres. Wij hebben een groot, gevarieerd én goedkoop aanbod springkastelen. Wanneer u bij ons uw springkasteel huurt, is het belangrijk om rekening te houden met het volgende. Een springkasteel moet altijd op een vlakke ondergrond geplaatst worden. En bij voorkeur op een zachte ondergrond zoals gras. Zorg ervoor dat u achter het springkussen ongeveer 1,5 meter over hebt voor het plaatsen van de motor.

Wanneer u een springkasteel bij ons huurt, attenderen we u altijd op het bovenstaande. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op over springkasteel huren Delft.

Springkasteel huren Delft

Springkasteel huren Delft