Springkussen huren Delft

  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Springkussens voorzien van het Vincotte keurmerk
  • Een gevarieerd aanbod
  • Veiligheid en kwaliteit staan centraal
  • Al onze luchtkussens worden goed onderhouden en gecontroleerd

Kiest u voor springkussen huren Delft van Set in Motion, dan zorgen wij voor het transport, het opzetten en het afbreken van het door u gehuurde springkussen. Daarnaast werken wij uitsluitend met professionele en gediplomeerde instructeurs die u van de juiste instructies voorzien. Want veiligheid en kwaliteit staat bij al onze attracties centraal.

Veel meer dan springkussen huren Delft alleen

Set in motion is veel meer dan springkussen huren Delft alleen. Onze attractieverhuur maakt het mogelijk om te kiezen uit een ruim aanbod aan attracties. Attracties voor jong en oud. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor onder andere de bungeetrampoline, een mobiele klimwand, stormbanden, lasergamen, Oudhollandse spelen en dance pads. Maar ook buiensportactiviteiten zoals een GPS-tocht en handboogschieten organiseren wij graag voor u.

Naast de verhuur van attracties, oud Hollandse spelletjes en sport- en spelmaterialen hebben wij ook expertise in huis op het gebied van het organiseren van grote evenementen, professionele sport- en spelbegeleiding en sportstimuleringstrajecten.

Het Set in motion attractie voordeelpakket

Bij ons kunt u ervoor kiezen om één springkussen te huren in de regio Delft. Maar wanneer u meerdere attracties bij Set in motion boekt, ontvangt u extra korting met ons attractie voordeelpakket. Korting op onze toch al laagste prijs-kwaliteitgarantie. Stel uw eigen attractie voordeelpakket samen en ontvang binnen 24 uur uw offerte.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar met een persoonlijk advies.

Springkussen huren Delft

Springkussen huren Delft