Springkussen huren Den Haag

  • Alles op het gebied van sport, spel en activering
  • 23 verschillende springkussens
  • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Een groot en gevarieerd aanbod aan populaire springkussens
  • Al onze springkussens zijn voorzien van het Vincotte keurmerk
  • Veiligheid, kwaliteit en het milieu staan centraal
  • Springkussens voor jong en oud

Voor een springkussen huren Den Haag bent u bij Set in motion aan het juiste adres. Het grote voordeel van ons is dat wij uw springkussen brengen, opzetten, afbreken en weer ophalen. We nemen u dus veel zorgen uit handen.

Springkussen huren Den Haag – verschillende vormen en maten

De opblaasbare structuur van het springkussen werd in 1959 ontworpen door John Scurlock. Een springkussen is eigenlijk een hele grote zak gevuld met lucht. Wilt u een springkussen huren in Den Haag? Dan zit u bij Set in motion helemaal goed. Onze springkussens zijn er in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Eén van de populairste vormen is de kasteelvorm. Daarom dat het springkussen ook vaak springkasteel wordt genoemd.

Voor elk budget een springkussen

Voor wat voor evenement, feestje of gelegenheid u ook op zoek bent naar een springkussen: bij ons vindt u gegarandeerd datgene wat u zoekt. Een springkussen die past op de door u beoogde locatie en binnen uw budget. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op? Geïnteresseerd in één van onze springkussens? Vraag dan direct een offerte aan.

Kunt u nog wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van uw evenement of feest? Ook dan kunt u Set in Motion inschakelen. Want naast springkussen huren Den Haag en de verhuur van Oudhollandse spelletjes en sport- en spelmaterialen hebben wij ook die expertise in huis. Ervaar het zelf!

Springkussen huren Den Haag

Springkussen huren Den Haag