Springkussen verhuur Delft

  • Bij ons werken uitsluitend professionele, gediplomeerde instructeurs
  • Wij brengen uw springkussen, zetten deze op, breken hem weer af en halen hem weer op
  • 23 verschillende springkussens
  • Veiligheid, kwaliteit en het milieu staan centraal
  • Springkussen voor jong en oud, ook voor de allerkleinsten

Wanneer u kiest voor springkussen verhuur Delft, kiest u voor onze professionele hulp. Samen maken wij uw feest, evenement of speciale gelegenheid tot een waar succes.

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons centraal

Veiligheid en kwaliteit staat bij springkussen verhuur Delft van Set in motion altijd centraal. En deze kwaliteit en veiligheid kunnen wij garanderen omdat al onze attracties voorzien zijn van het Vincotte keurmerk. Al onze springkussens worden na elk verhuurmoment goed gecontroleerd en regelmatig schoongemaakt. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan

Springkussen verhuur Delft voor een scherpe prijs

Wilt u het kinderfeestje van uw zoon of dochter, het straatfeest of een andere speciale gelegenheid tot een waar succes maken? Dan kan en mag een springkussen niet ontbreken. Wij horen u al denken, maar dat is toch veel te duur? Niet wanneer u kiest voor springkussen verhuur Delft van Set in motion. Wij staan garant voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en hebben een zeer gevarieerd en goedkoop aanbod aan attracties.

Wilt u nog meer voordeel? Kies dan voor het Set in motion attractie voordeelpakket. Kies niet voor één springkussen, maar voor meerdere attracties. Met ons attractie voordeelpakket ontvangt u nog eens extra korting op onze toch al zo lage prijzen.  Ervaar het zelf en vraag vandaag nog een offerte aan. Binnen 24 uur krijgt u van ons een reactie.

Springkussen verhuur Delft

Springkussen verhuur Delft

Springkussen huren Den Haag