Trampoline huren

Goed onderhouden attracties en de beste begeleiding

Als u ergens een trampoline wilt huren die u kunt inzetten tijdens uw feest, evenement of bijeenkomst, dan helpt Set In Motion u graag. Onze attracties zorgen gegarandeerd dat uw bezoekers of gasten zich de hele dag uitstekend vermaken. Om alles in veilige banen te leiden zorgen wij dat er altijd ervaren instructeurs aanwezig zijn, die alles in de juiste banen leiden. Neem nu contact met ons op!

Snel en gemakkelijk een trampoline huren bij Set In Motion

Uw gasten iets te doen geven is natuurlijk een belangrijk onderdeel van elk feest. Soms is het dan zaak om gewoon een echte trampoline te huren. Dit is niet alleen een succes bij de kinderen, maar ook volwassenen vermaken zich hier uitstekend mee. Met de trampoline van Set In Motion hebben uw bezoekers de tijd van hun leven. Wij brengen de attractie voor u op locatie en zorgen voor de opbouw en afbraak.

Set In Motion helpt u graag met:

  • Populaire, veilige en leuke attracties
  • Kwalitatief, goed onderhouden materiaal
  • Getrainde instructeurs zorgen voor professionele hulp
  • Het transport, opzetten en afbreken
  • Verhuur van sportmateriaal en spellen
  • Buitensport activiteiten
  • De goedkoopste attracties van Nederland

De instructeurs die er bij zijn houden alles in de gaten en zorgen dat het veilig is. Naast het huren van attracties zorgt Set In Motion ook voor het organiseren van buitensport activiteiten, wijkevenementen en reactiveringstrajecten.

Schakel ons nu in

Aarzel niet en bel 06 – 55897571 of 06 – 55897572 als u direct een attractie wilt reserveren. Bekijk ons aanbod van attracties en activiteiten op onze website. Mailen kan ook. Stuur uw e-mail naar info@setinmotion.nl.

Trampoline Huren

Trampoline Huren