Zeskamp huren 6 kamp spelen

Bij Set in Motion kunt u diverse attracties huren voor het samenstellen van uw eigen zeskamp!

Organiseert u binnenkort een sportevenement? Dan is het spelen van een 6 kamp een leuk idee. Hierbij kunt u zelf het aanbod van de activiteiten bepalen of uzelf daarin door ons laten adviseren. U kunt een 6 kamp spelen als buitensportactiviteit, sportstimuleringstraject of socialisatietraining. Een zeskamp huren staat garant voor sport, spel en activering. En natuurlijk een heleboel plezier. Set in Motion biedt een breed scala aan (kinder)attracties- en spelen en biedt professionele begeleiding door gediplomeerde medewerkers. Wilt u meer weten over het samenstellen van uw eigen zeskamp en het huren van onze attracties en heeft u interesse in een offerte? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!

Een zeskamp huren en uw eigen spellen samenstellen

Wanneer u een 6 kamp wilt spelen kunt u deze volledig zelf samenstellen. Set in Motion biedt dan ook een breed scala aan attracties zoals trampolines, klimwanden, luchtkussens, glijbanen, stormbanen en nog veel meer. Bekijk hier de mogelijkheden van ons attractieverhuur. Daarnaast worden al onze attracties onafhankelijk gekeurd door het internationaal erkende Liftinstituut en zijn deze 100% veilig. Bovendien werken wij uitsluitend met ervaren en gediplomeerde instructeurs die de attracties op een prettige manier begeleiden.

Waarom een zeskamp huren bij Set in Motion?

Bij het samenstellen van een zeskamp en het huren van attracties bent u bij Set in Motion absoluut aan het juiste adres. Wij bieden een ruime keus in veilige attracties tegen de beste prijs, verhuren uitsluitend 100% veilige 6 kamp spellen en werken alleen met gediplomeerde instructeurs. Bij het huren van meerdere attracties krijgt u tevens een aantrekkelijke korting. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Binnen 24 uur hebben we voor u een passende offerte gereed. Voor meer informatie over het huren van een zeskamp kunt u ons benaderen via de gegevens op ons contactformulier!

Zeskamp huren 6 kamp spelen

Zeskamp huren 6 kamp spelen